404

Het lijkt erop dat deze pagina niet (meer) bestaat of misschien verhuisd is. Je kunt natuurlijk altijd naar de homepage gaan. Mocht je dan nog niet verder geholpen zijn, wil je me dan een berichtje doen?

Lees mijn laatste blogs hieronder

FARSK in Britswert

Oké, ik ben dus heel enthousiast over deze nieuwe plek in Fryslân; Farsk in Britswert, op nog geen 20 minuten van ons huis. Farsk (‘vers’ en ‘vernieuwend’ in…

Lees verder…

Smûk: het boek dat je inspireert om creatief te zijn

Wil jij leren hoe je knutselt, bakt en handwerkt? Met eenvoudige instructies en spullen die je vaak al in huis hebt, maak je indrukwekkende dingen. En zo creëer je je eigen geluk. Want Smûk, dat is het mooie zien in de kleine dingen.

In dit boek laat ik je zien hoe je zelf buitenkaarsen kunt maken van oude augurkenpotten, limonade kunt maken van zelfgeplukte vlierbloesem en gekookte eieren een afdruk kunt geven van de eerste madeliefjes. In de winter maak ik zelf de mooiste kransen en zoek ik in de herfst naar tamme kastanjes. Gepoft in eigen oven zijn ze het allerlekkerst!

Smûk is verdeeld in de vier seizoenen, zodat je altijd iets kunt vinden dat bij het seizoen past. Of je nu wilt ontspannen met een creatief project, je huis wilt versieren of een cadeautje wilt maken voor een vriend of familielid, in Smûk vind je inspiratie voor iedereen.

Bestel nu Smûk en ontdek hoe leuk en ontspannend knutselen, bakken en handwerken kan zijn!

Bestel direct
Meer informatie

ps. Bestel je mijn boek liever via Bol.com? gebruik dan deze link